Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megye II. Északi csoport 1996/97 - az újkori szentimrei foci aranykora!!

2010.07.31

 

1996/1997. Megye II. osztály Északi csoport

 

 

A nyár (immár szokásosan) nagy változásokat hozott a csapatnál. És ezek a változások hozták, - amit előzetesen nem sejthettünk - a szentimrei foci újkori történetének legsikeresebb szezonját. Ehhez kellettek a remekül sikerült igazolások és a szakosztályvezető Kádár Németh István munkája. Valamint az is kellett, hogy az edzői székbe a szintén sok csatát megjárt Seres József ült le. Nélküle és a vérfrissítések nélkül ez a szezon nem sikerült volna olyan jól, mint ahogy sikerült!!!
A csapatnál ismét nagy volt a játékosmozgás, de ezúttal inkább az érkezők voltak többen, és szerencsére ezúttal „minőségi”, magasabb osztályt is megjárt rutinos játékosok érkeztek!! Távozott Csengődre Kakas István kapus, Király Robi és Udvardi Ricsi. Érkezett Orell Zsolt kapus, Ábel László, Józsa László, Hánzs Tamás és Dékány Csaba, valamint visszatért Benkó Misi és Katzenbach Tibi is.
A csapat július 31-én Szalkon kezdte el az edzőmeccseket. A csapatban történt változások itt már azért érezhetőek voltak. Szalkszentmárton-Soltszentimre 5-9. A visszavágón Soltszentimre-Szalkszentmárton 5-1 (Gól: Hánzs T., Józsa L., Tóth L. 2, Németh I.)

A bajnokság kezdetéig ezt a két edzőmeccset játszotta a csapat, a kezdést az alábbi keret várta: Orell Zs., Mózer Béla Ferenc, Antal János, Benkó Mihály, Kovács József, Czakó András, Janosics Zoltán, Katzenbach Tibor, Nagy Rudolf, Csurka Sándor, Seres Zoltán, Ábel László, Józsa László, Hánzs Tamás, Tóth László, Németh István, Markó Viktor.

 

 

 

 

  

 Augusztus 11-én a nyáron alaposan megerősített Dunavecse ellen kezdte a csapat a szezont. Az első félidőben 1-1 az állás. A folytatásban Vecse már 3-1-re is vezet 10 perccel a vége előtt, de ekkor jön egy huszáros hajrá!!! Előbb Józsa szépít egy szabadrúgásgóllal, majd Németh Pista büntetőből beállítja a végeredményt, amellyel 1 pontot megmentünk!!! Bár a győzelem nem sikerült, de a csapat játéka biztató volt a gólgazdag nyitómeccsen.

 

                           Soltszentimre-Dunavecse 3-3

           (Gól: Csurka S., Józsa L., Németh I. 11-esből) 

 

Hétközben, kedden edzőmeccs Szentimrén a Stadler tartalékcsapata ellen. Az erősen tartalékos Szentimre simán kikap. Soltszentimre-STADLER tartalék 1-5 A 2. fordulóbeli keceli vendégjáték parázs vitába torkolt, és miután a hazai szurkolók is már elkezdtek a pályára szállingózni, a bíró spori lefújta a mérkőzést. A Fegyelmi Bizottság utólagos döntésének értelmében végül a 3 pontot Soltszentimre kapta 0-3-as gólaránnyal.

 

                             Kecel-Soltszentimre 0-3 

 

Augusztus 25-én Kiskunmajsai vendégjáték. A szoros meccsen a csapat végig partiban van, pontszerzésre mindenképpen esélyes a játék képe alapján. Végül a tipikus „egygólos” meccsen a hazaiak találnak be, és otthon tartják a 3 pontot.

 

                               Kiskunmajsa-Soltszentimre 1-0 

 

A 4. fordulóbeli hazai meccsen a tavalyi szezon kezd el kísérteni. A villámrajtot vett, pontvesztés nélkül és 7-1-es gólaránnyal első helyen álló Akasztó ellen tehetetlenek vagyunk, sima vereség.

 

                              Soltszentimre-Akasztó 0-5 

 

A hétközi Fülöpszállás elleni edzőmeccs arra mindenképpen jó, hogy a csapat önbizalmát kicsit visszaadja, no meg hogy a csatárjaink ismét visszaszerezzék a gólvágó formájukat. Fülöpszállás-Soltszentimre 1-4 A szezonközben megérkezik hozzánk még Lengyel László (Lecsó) Soltvadkertről, aki szintén jelentős erősítés.

Szeptember 7-én következett a mindig nehéz Kiskunfélegyházi Honvéd elleni derbi. A meccsen először a „rutin” Csurka Sanyi talál be, majd következik a „fiatalság”, a szélvészgyors Dékány Csabi kétszer is beköszön, így megvan a fontos idegenbeli 3 pont!!!

 

                  Kiskunfélegyházi Honvéd-Soltszentimre 1-3 

                               (Gól: Csurka S., Dékány Cs. 2)

 

Az 5. forduló után 7 ponttal a 9. helyen állunk holtversenyben Kunszállással. Hétközben ismét egy könnyed edzőmeccs hazai pályán Tázlár ellen. Soltszentimre-Tázlár 6-1

A 6. fordulóban a másik félegyházi csapatot, a Vasutast fogadtuk. Az ellenfélnek az eddigi 5 meccsből 1 győzelme és 4 veresége van, így bizakodva, a 3 pont reményében vártuk a meccset. Azért nem volt egyszerű, de szoros meccsen újabb hazai siker!!!

 

                Soltszentimre-Kiskunfélegyházi Vasutas 3-2

                          (Gól: Józsa L., Lengyel L., Hánzs T.) 

 

Szeptember 22-én Dunapatajra utazunk, akik teljesen ismeretlenek számunkra. Az elmúlt 6 évben nem játszottunk velük semmilyen mérkőzést. Jelenleg a 13. helyen álltak a meccs előtt 5 ponttal. Az eredménnyel „lekopírozzuk” a múlt heti végeredményt, szoros meccsen 3-2 „nem oda”!!!

 

                            Dunapataj-Soltszentimre 2-3 

                    (Gól: Hánzs T., Lengyel L., Lengyel L.)

 

Hétközben ismét edzőmeccs, a tázlári meccs visszavágója. Vízilabdaeredmény: Tázlár-Soltszentimre 5-10

Hétvégén az utolsó előtti, 15. helyen álló Ágasegyházát fogadjuk. Szerencsére kétség nem férhet a győzelemhez.

 

                              Soltszentimre-Kolonker 4-1 

        (Hánzs T., Dékány Cs., Hánzs T. 11-esből, Dékány Cs.)

 

A 9. fordulóban újabb nagy pontszerzési lehetőség, az utolsó helyezett – idén a hagyományaihoz méltatlanul szereplő – Tabdi otthonába látogat a csapat. És bár nem fölényesen, de ismét győzelem!!

 

                                  Tabdi – Soltszentimre 1-2 

                            (Gól: Hánzs T. 11-esből, Csurka S.)

 

Immár 5. meccse (ha az edzőmeccseket is számoljuk 8. meccse) tart a győzelmi sorozat!!! Ennek meg is van az eredménye, hiszen 9 forduló után így néz ki az élmezőny: 1. Dunavecse 22 pont 2. Ladánybene 20 pont 3. Kecel 20 pont 4. Akasztó 19 pont 5. Soltszentimre 19 pont !!

 

A fantasztikus sorozat folytatódik a 10 fordulóban is, nem is akárhogyan!! Ez az a meccs, amikor tényleg minden bejön a csapatnak. Nyárlőrincnek pillanatai sincsenek, potyognak a gólok a nézőszórakoztató mérkőzésen. A vége kiütés, Lecsó teszi fel a koronát a napra: az utolsó gólnál, szögletből érintés nélkül csavar a kapuba!!!

 

                            Soltszentimre-Nyárlőrinc 7-2 

                  (Gól: öngól, Tóth L., Józsa L., Tóth L. 11-esből,

                               Csurka S., Tóth L., Lengyel L.)

 

Október 19-én nehéz feladat előtt áll a csapat, a 3. helyen álló Ladánybenéhez látogatunk. Egy esetleges győzelem esetén akár a 3. helyre is felugorhat a csapat. Sajnos ez nem sikerül, a góllövő cipők ma „otthonmaradtak” és a védelem is többször hibázik. A vége így sima vereség.

 

                                Ladánybene-Soltszentimre 3-0 

  

A 12. fordulóban az „alsóházhoz” tartozó Kunszállás ellen adott a lehetőség a javításra. Ez Lecsó duplájával sikerül is, így tartjuk a helyünket az élmezőnyben. A forduló után az 5. helyen áll a csapat 25 ponttal.

 

                               Soltszentimre-Kunszállás 2-1 

                                        (Gól: Lengyel L. 2)

 

November 2-án a régi nagy rivális Szabadszállás otthonába látogatunk. Ezúttal nem megy a góllövés, a hazaiak aznap jobbak voltak.

 

                            Szabadszállás-Soltszentimre 2-0 

 

A forduló után visszacsúszunk a 6. helyre, de a 3 helyezett (Dunavecse 28 pont), és a 8. helyezett (Félegyházi Honvéd 23 pont) között mindössze 5 pont különbség van, nagyon sűrű a középmezőny. A hátralévő 2 fordulóból ha sikerülne jól kijönni, ott lehetnénk a 4. hely környékén. A csapat ezt komolyan is veszi, először Orgoványt sikerül magabiztosan verni – köszönhetően a 2. félidei jó játéknak - hazai pályán.

 

                               Soltszentimre-Orgovány 4-1 

                   (Gól: Hánzs T., Józsa L., Csurka S., Hánzs T.)

 

Az utolsó fordulóban pedig november 17-én sikerül elhozni a 3 pontot a Harta otthonából, így igazán szép őszi tabellahelyezésre lehet számítani!!!

 

                                  Harta-Soltszentimre 1-2 

                          (Gól: Hánzs T. 11-esből, Józsa L.)

 

 

A csapat végül a 3. helyezett Dunavecsével azonos pontszámmal, rosszabb gólkülönbséggel az őszi záráskor a 4. helyen várta a tavaszi folytatást. Az őszi szokásos átlagok: Rúgott gól: 2,4/meccsenként Kapott gól: 1,73/meccsenként.

 
A Megye II. Északi csoport 1996-97-os szezon őszi végeredménye:
 

 
Csapat
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólarány
Pont
1.
Kecel
12
2
1
64-20
38
2.
Ladánybene
11
2
2
54-23
35
3.
Dunavecse
10
1
4
47-20
31
4.
Soltszentimre
10
1
4
36-26
31
5.
Szabadszállás
10
-
5
36-24
30
6.
Akasztó
9
2
4
27-16
29
7.
Kiskunmajsa
7
5
3
31-21
26
8.
Kkfélegyházi Honvéd
8
2
5
20-17
26
9.
Orgovány
6
3
6
24-28
21
10.
Harta
6
1
8
35-41
19
11.
Kkfélegyházi VSK
4
2
9
26-35
14
12.
Nyárlőrinc
4
2
9
21-40
14
13.
Kunszállás
3
1
11
22-39
10
14.
Kolonker
2
3
10
20-54
9
15.
Tabdi
2
-
13
21-48
6
16.
Dunapataj
1
3
11
21-53
6

 

 

 

A télen eltávozott a keretből Orell Zsolt és Hánzs Tamás, érkezett Suba Zoltán, Kemenes György, Szabó Péter, Molnár József és Lukács József. Az ifiből egyre többször a felnőtt keretnél számítanak Markó Viki játékára. Hosszabb egyeztetés után én is visszahozom az igazolásom és játékra jelentkezek Kádár Pista bácsinál március 12-én. (Na ez az igazolás a fiók mélyén maradt, de erről később).
Február 1-én kezdődnek az edzőmeccsek. Először Szalk ellen mindkétszer idegenben. Szalkszentmárton-Soltszentimre 2-6 (Gól: Kovács J., Józsa L., Antal J., Lengyel L., Markó V., Józsa L.) A visszavágó is sima: Szalkszentmárton-Soltszentimre 1-4 (Gól: Dékány Cs 2, Kovács J., Tóth L.)
Február hónapban még 2 edzőmeccset játszik a csapat, mindkétszer a Kertvárosi MÁV GRAINS csapata ellen. Először sikerül nyerni Kecskeméten: Kertvárosi MÁV GRAINS-Soltszentimre 1-2 (Gól: Kemenes Gy., Markó V.) A visszavágón viszont ők tréfálnak meg minket: Soltszentimre- Kertvárosi MÁV GRAINS 1-2 (Gól: Dékány Cs.)

Március 9-én elkezdi a csapat a Magyar Kupa szereplését. Nagy jelentőséget eddig nem tulajdonítottunk ezeknek a meccseknek, mert a magasabb osztályú csapatok ellen az első forduló mindig a végállomást jelentette. A papírforma alapján ismét valami ilyesmire lehetett számítani, hiszen a megyei I. osztályban 2. helyen álló Csengőd volt az ellenfél. Küzdelmes, izgalmas meccsen a csapat végrehajtja a bravúrt:

 

                                 Soltszentimre-Csengőd 0-0 

 

Ezzel az eredménnyel pedig az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, elkezdve egy fantasztikus menetelést!!
A tavaszi szezonra tovább „színesedik” a keret: hozzánk kerül Teixeira Guilherme Carlos Dos Reis, azaz GIGI, az angolai idegenlégiós is.

 Március 15-én elkezdődik a tavaszi szezon. Összességében a csapat a távozókat és az érkezőket figyelembe véve nem gyöngült, sőt talán erősebb is lett a keret. A 3. helyezett Dunavecse otthonában majdnem sikerül is a bravúr, nekünk állt a zászló, végül döntetlen lett, ami Vecsén nem rossz eredmény!!

 

                              Dunavecse-Soltszentimre 1-1 

                                         (Gól: Dékány Cs.)

 

A 17. fordulóban a nagy rangadó, a tavalyi botrányos keceli meccs visszavágója. Kecelnek az az 1 (a „zöld asztalnál” Szentimre javára ítélt) veresége volt ősszel. Emlékezetes, a meccs botrányos körülmények között félbeszakadt. A keceliek rettenetesen készültek a revansra, a meccs is ennek a jegyében kezdődött. Sajnos gyorsan kétgólos vezetéshez jutott a vendégcsapat. Még az első félidőben Totya egy hatalmas kapáslövéssel szépít, és végül 1-2-es vendégvezetésnél jött a szünet. A 2. félidő eleje még szoros, sőt egyenlítési lehetőségeink is vannak. Sajnos kimaradnak, az ellenfél 3. gólja után pedig összeomlik a csapat, sorban jönnek a vendéggólok, és a szezonban először súlyos vereséggel hagyja el a pályát.

 

                               Soltszentimre-Kecel 1-6 

                                          (Gól: Tóth L.)

 

Hétköznap, március 26-án újabb Magyar Kupa meccs. Ismét nehéz ellenfelet kaptunk, ezúttal a megye I. osztály 3. helyén álló Soltvadkert az ellenfél. Ekkor már folyamatosan járok edzésre, a kupameccsre is készülök, mert az edzésen megbeszéljük, hogy én is játszok. A derbi előtt Pista bá’ közli, hogy még nincs kész az igazolásom, így inkább ne kockáztassunk. Így Barnabás barátommal és öcsémmel nézzük a derbit. És ezt jó nézni!!! Benkó Misi és Lukács Józsi góljaival 2-0-ra vezetünk, Totya rúg egy hatalmas kapufát, és helyzeteink is vannak. A folytatásban szintén sorra dolgozzuk ki a helyzeteteket, Vadkertnek pillanatai sincsenek. A kimaradt lehetőségek után ők végül rúgnak egyet, de ennyi!!!! Újabb nagy bravúr, jöhet a következő forduló!!!

 

                        Soltszentimre-Soltvadkert 2-1

                             (Gól: Benkó M., Lukács J.) 

 

Március 30-án Kiskunmajsát fogadjuk. Az első félidőben jön, (immár menetrendszerűen) a hatalmas Totya bombagól, 1-0 ide. Ez mellett még 2 kapufa, melynél sajnos kifelé pattan a labda. A folytatásban majsa egyenlít, de erre Totyának ismét van válasza, ezúttal szabadrúgásból varázsol a kapuba 2-1!! Sajnos a meccs végét elhülyéskedi a csapat, az ellenfél egy szabadrúgásból egyenlít, így a vége iksz.

 

                          Soltszentimre-Kiskunmajsa 2-2 

                                        (Gól: Tóth L. 2)

 

A 19. fordulóban Akasztóra utazik a csapat. Folyamatosan járok én is a heti 2 edzésre, de az igazolásom továbbra sem készül el, így én itthon maradok. A csapat végül Ábel Laci büntetőből lőtt góljával 1 pontot elhoz idegenből.

 

                                Akasztó-Soltszentimre 1-1  

                                    (Gól: Ábel L. 11-esből)

 

Április 12-én a Félegyházi Honvédot fogadjuk. Totya ismét betalál, ezzel 1-0-ra vezetünk, de utána egy hatalmas védelmi hiba után az ellenfél egyenlít, és így 1-1-nél jöhet a szünet. A folytatásban mi támadunk többet, helyzet is van, de ahogy ez lenni szokott, nálunk a helyzetek kimaradnak, a Honvéd pedig 5 perccel a vége előtt megszerzi a győztes gólt. Ez most hidegzuhany, ez nem volt benne a meccsben, hiányozni fog ez a 3 pont!!

 

                  Soltszentimre-Kiskunfélegyházi Honvéd 1-2 

                                         (Gól: Tóth L.)

 

Április 16-án szerdán a Magyar Kupában a sorsolás szeszélye(???) folytán, a megye I. listavezetőjét az NB III-as feljutásra pályázó Kerekegyházát fogadja a csapat. Az időjárás abnormális, dörög az ég, közben elkezd esni nagy pelyhekben a hó!!! A csapatot ez sem akadályozza meg, hogy végrehajtsa az eddigi legnagyobb bravúrt: Totya és Gigi góljaival 2-2-re hozza a meccset, és így a vonatkozó szabályok alapján a döntetlennel Szentimre jut tovább!!! A következő ellenféllel már az országos táblára kerülésért játszunk!!!

 

                       Soltszentimre-Kerekegyháza 2-2  

          (Gól: Tóth L., Teixeira Guilherme Carlos Dos Reis)

 

A 21. fordulóban Félegyházán a másik hazai csapat, a sereghajtó Vasutas ellen sikerül nyerni, és így kicsit helyrehozni a Honvéd elleni hazai vereséggel elvesztett pontokat.

 

                  Kiskunfélegyházi Vasutas-Soltszentimre 0-2 

                                 (Dékány Cs., Kemenes Gy.)

 

Hétköznap szerdán Kecskeméten a GAMF ellen játszik edzőmeccset a csapat, sima győzelem: GAMF-Soltszentimre 2-5 (Gól: Dékány Cs., Ábel L., Józsa L., Kemenes Gy., Józsa L.)

Április 27-én a kiesőjelölt Dunapatajt fogadjuk. Szerettem volna játszani, de az igazolásom még nincs kész, lassan le is mondok róla, hogy idén játszok. Bár kicsit furcsa hogy ilyen sokáig tart egy igazolás lerendezése, talán őszintébb lett volna már az elején megmondani, hogy ez tavasszal már nem megoldható, na mindegy. Gyönge játékkal, de Totya és Lecsó góljaival megvan az újabb 3 pont.

 

                           Soltszentimre-Dunapataj 2-0 

                               (Gól: Tóth L., Lengyel L.) 

 

Május 4-én Ágasegyháza következik. A csapat jól játszik, de az első félidőben ez még nem vezet eredményre, 0-0 a szünetben. A folytatásban előbb Lecsó majd Czakó Andris is betalál, így 2-0-s vezetést szerzünk. Ágas büntetőből szépít, de gyorsan jön a válasz Józsa góljával, így a vége biztos győzelem.

 

                          Ágasegyháza-Soltszentimre 1-3 

                        (Gól: Lengyel L., Czakó A., Józsa L.)

 

Hétköznap Kupameccs az országos táblára kerülésért!! A szövetség bebiztosítja, nehogy egy kiscsapat feljusson, megkapjuk az NB II-es éllovast, abban az évben az NB I-be feljutó Tiszakécskét!! Itt már kijön az osztálykülönbség, a csoda elmarad, megszórnak bennünket.

 

                         Soltszentimre-Tiszakécske 1-7

                                  (Gól: Tóth L. 11-esből)

 Azért így is fantasztikus menetelés volt!!!

 

A hétvégén a 24. fordulóban Tabdit fogadjuk. Ők a hagyományaikkal ellentétben, (általában az első 5 között szoktak lenni) idén sereghajtók csak. A papírforma bejön, sima a meccs, esélyük sincs a pontszerzésre.

 

                                 Soltszentimre-Tabdi 4-1 

                     (Gól: Józsa L., Szabó P., Dékány Cs., Szabó P.)

 

Hétköznap edzőmeccset játszunk Kaskantyún, ahová én is megyek, szólt az edző, hogy számít rám. Az első félidőben beállós vagyok, a másodikban balhátvéd. Totya két varázslatával (2 szabadrúgást bever) 2-0-ra nyerünk. Kaskantyú-Soltszentimre 0-2 (Gól: Tóth L.)

 

 

Május 17-én Nyárlőrincen sikerül tartani a formát, és Lecsó góljával megvan az újabb győzelem, és a fontos 3 pont.

 

                            Nyárlőrinc-Soltszentimre 0-1 

                                        (Gól: Lengyel)

 

A 26. fordulóban a 2. helyen álló Ladánybenét fogadjuk. Szoros meccsen a csapat kiengedi a meccset, legalább 1 pontra jók lettünk volna. Állítólag a csapat nem is igyekszik annyira a bronzéremért, mert a csoportátszervezések miatt idén a csoportból 3 csapat is feljut, és ez ekkor még kötelező volt. Na ezt sem gondoltuk volna még tavaly, hogy a megye I-be jutás fenyeget!!

 

                           Soltszentimre-Ladánybene 1-2 

                                       (Gól: Lengyel L.)

 

Június 1-én a középmezőnyhöz tartozó Kunszálláshoz látogat a csapat. Ekkorra már végleg eldőlt, hogy az igazolásom majd jövőre „lesz kész”, nem is remélem hogy ősz előtt itt játszok. A küzdelmes meccsen Dékány Csabi góljával 1 pontot elhozunk idegenből.

 

                            Kunszállás-Soltszentimre 1-1 

                                       (Gól: Dékány Cs.)

 

A 28. fordulóban a régi riválist Szabadszállást fogadjuk, és ezúttal bekövetkezik, ami eddig az egymás elleni meccseken sohasem: kiütjük Szabadot!!! Ma minden sikerül!!

 

                            Soltszentimre-Szabadszállás 5-1 

  (Gól: Lengyel L., Tóth L. 11-esből, Józsa L., öngól, Lengyel L.)

 

Az utolsó előtti fordulóban Orgoványra látogatunk. A csapat kiengedi a kezéből a meccset, kár érte, mert a végén hiányozni fog ez a 3 pont.

 

                               Orgovány-Soltszentimre 3-2 

                                      (Gól: Józsa L., öngól)

 

Az utolsó fordulóban Harta az ellenfél. Gólgazdag mérkőzésen döntetlen a vége, így biztos lett, hogy a csapat a 4. helyen végzett, 3 pontra lemaradva a dobogóról. Az utolsó 2 fordulóban elszórt 5 pont nagyon hiányzott!

 

                                   Soltszentimre-Harta 3-3 

                      (Gól: Antal J., Lengyel L., Ábel L. 11-esből)

 

 

A Megye II. Északi csoport 1996-97-os szezon végeredménye:
 

 
Csapat
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólarány
Pont
1.
Kecel
25
4
1
131-28
79
2.
Ladánybene
22
5
3
82-37
71
3.
Dunavecse
18
3
9
81-44
57
4.
Soltszentimre
16
6
8
66-50
54
5.
Kiskunmajsa
15
8
7
61-42
53
6.
Orgovány
15
5
10
51-51
50
7.
Akasztó
13
5
12
48-43
44
8.
Kkfélegyházi Honvéd
13
5
12
39-47
44
9.
Szabadszállás
13
3
14
59-56
42
10.
Kunszállás
11
5
14
49-56
38
11.
Harta
11
4
15
55-67
37
12.
Nyárlőrinc
8
3
19
35-58
27
13.
Tabdi
7
4
19
45-78
25
14.
Kolonker
7
4
19
37-89
25
15.
Kkfélegyházi VSK
6
3
21
42-77
21
16.
Dunapataj
4
5
21
42-100
17

 

 

A jelentős erősítéseknek köszönhetően a csapat egy nagyon szép szezont produkált!! Nem sok hiányzott az éremhez, a kupamenetelés pedig erőn felüli teljesítmény volt!! A csapat gólátlagai: Rúgott gólok: 2,2 gól meccsenként. Kapott gólok: 1,66 gól/meccs

 

A csapat gólszerzői:

 Házi gólkirály: Lengyel László 13 gól

 

Tóth László 9 gól, Józsa László 9 gól, Hánzs Tamás 8 gól, Dékány Csaba 8 gól, Csurka Sándor 5 gól, Ábel László 2 gól, Szabó Péter 2 gól, Antal János 1 gól, Czakó András 1 gól, Kemenes György 1 gól, Németh István 1 gól 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tamo01@t-online.hu

(Hánzs Tamás, 2013.01.06 19:17)

Szeva Pinyó!!!! Nagyon jó volt olvasni eme sorokat,persze játszottam magasabb osztályokban is ,de ez a félév emlékezetes marad számomra. Üdvözlök minden focirajongot,külön szeretettel az akkori polgármester úrat! Hánzs Tamás

Re: tamo01@t-online.hu

(Pinyó, 2013.01.12 11:41)

Köszönöm a szentimrei fociszurkolók nevében is!!! Átadom,ma este épp a hagyományos sportbál,akivel találkozok a régiek közül,átadom!!! Jó egészséget neked!!

cdekany@yahoo.se

(Dékány Csaba, 2012.02.25 23:39)

Köszönöm, hogy vannak olyan -a szó jó értelmében vett- fociőrültek, mint te is vagy. Ti vagytok ennek a játéknak az igazi krónikásai, akik megőrzik az emlékét egy talán már-már elfeledett szezonnak. Jóleső érzéssel olvastam végig és büszke vagyok, hogy részese lehettem.
Sok sikert a folytatáshoz! Baráti üdvözlettel:

Dékány Csaba.

Re: cdekany@yahoo.se

(Andó István, 2012.02.26 10:26)

Köszönöm Csaba!