Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megye III. Északi csoport 2005/2006

2014.01.15

 

2005/2006. Megye III. osztály Északi csoport

 

 

A csapat vissszatér az Északi csoportba, és ezúttal nagyrészt hazai játékosokkal, 3 csengődi (Geiger F., Czerman I., Czerman P.) ,1 fülöpi (Pulyka) valamint 1 szabadszállási (Jakab Z.) "légióssal" próbál szerencsét. Ez a csoport mindig is erősebbnek tűnt, így a szezon eleji elvárás a csapattal szemben, hogy az első nyolc közé kerüljön.  

Ezt a célt az alábbi játékoskeret próbálta megvalósítani: Bozó Zsolt (játékos-edző), Czerman István, Czakó András, Kovács Imre,Czerman Péter, Rakonczai István, Jakab Zoltán, Kovács József, Geiger Ferenc, Palla József, Benkó Bálint, Mózer Tibor, Andó István, Kovács Zsolt, Helenkár Krisztián, Helenkár István, Balogh Csaba.

Az első edzőmeccset június 25.-én játssza a csapat, a volt válogatott labdarúgó, Dvéri Zsolt jelenlegi csapata,Seregélyes ellen. Zsolt testvére Krisztián tavaly még itt játszott nálunk, azóta elköltöztek,de a barátság megmaradt. Nálunk eljön erre a meccsre volt játékosunk, Antal Peti is,aki jelenleg az Akasztó játékosa.  Soltszentimre - Seregélyes 4-7 (Gól: Bíró L., Antal P., Dvéri K., Czerman P.)

A következő edzőmeccset július 17-én játsszuk Fülöpön. A csapat elég foghíjasan utazik a meccsre,éppenhogy kivagyunk,de ehhez hozzátartozik,hogy előző este volt Kokónak az esküvője  Ezzel szemben a hazaiaknál kb. 25 játékos vár a bevetésre,ők folyamatosan sorokat cserélnek. ez talán meg is zavarja őket, nekünk pedig minden bejön,főleg az új csatárszerzeményünk Jakab Zoli villog, 3 gólt is rúg gyors kontrákból, de a Helenkár testvérek is remekelnek. A végén egy távoli lövéssel én is betalálok, a vége nem várt nagy különbségű győzelem. Fülöpszállás _ Soltszentimre 2-8 (Gól: Helenkár I. 2, Czakó A., Jakab Z. 3, Helenkár K., Andó I.)

A következő hétvégén a Seregélyesi csapat hív bennünket vissza egy "bulimeccsre". Ismét megérdemelten nyer a jobb csapat, bizakodásra talán az adhat okot,hogy Jakab Zoli ismét 3 gólt rúg! Seregélyes - Soltszentimre 8-3 (Gól: Jakab Z. 3)

Az utolsó edzőmeccset hazai pályán nyomjuk, sajnos kikapunk. Soltszentimre-Kunszentmiklós II 2-3 (Gól: Czakó A., Geiger F.)

Az őazi 1. fordulóban,az otthon mindig erős Fülöpházához látogatunk,ahol az eddigi meccseinken nem túl sok babér termett nekünk. Sajnos ez a rossz hagyomány most se dől meg...mezőnyben egyenrangú partnerek vagyunk,de a kapu előtt elfogy a tudomány.

 

 Fülöpháza - Soltszentimre 2-0

 

Augusztus 21-én Ágasegyházát fogadjuk,és a nagyszámú nézősereg egy gólgazdag meccset láthatott. A gólpárbajt mi kezdjük,Jakab Zoli talál be, az egyenlítés után egy lepattanó labdát én lövök be kb. 13 méterről a kapu jobb alsó sarkába. Megint gólváltás oda-vissza,Dodi és Manyi is betalál,a vége 4-4.

Soltszentimre - Ágasegyháza 4-4

(Gól: Jakab Z., Andó I., Kovács J., Palla J.)

 

Augusztus 24-én Magyar Kupa meccsen fogadjuk a megye II-es Ballószögi KSK csapatát és Manyi valamint Dodi góljaival már 2-0-ra is vezetünk,a végén még szépítenek,de így is sikerül kiverni a magasabb osztályú csapatot.

 

Soltszentimre - Ballószögi KSK 2-1

(Gól: Palla J., Kovács J.)

 

A 3. fordulóban Tassra látogatunk,és sikerül ismét egy sokáig emlékezetes meccet játszanunk.  Gólváltás oda-vissza többször,aztán mire észbe kapunk már Tass vezet 3-1re. Innen huszáros hajrát produkálva Jakab Zoli góljaival egyenlítünk,sőt a Kapitány távoli lövésével már a vezetést is sikerül megszereznünk! 3-4!!! És továbbra is támadunk,lendületben maradunk!Egy szöglet utáni szituációnál elkezdünk visszafelé passzolgatni,egészen a félpályáig,innen Pulyka (Kovács Zsolti) hazaadja a labdát Czerman Pistának,aki lukat rúg,a labda továbbvánszorog a talpa alatt és a berobbanó tassi csatár bevágja az egyenlítő gólt 4-4. Na ez lelkileg tönkrevágja a csapatot,és a hátralévő kb. 5percben még kapunk kettőt.

 

Tass - Soltszentimre 6-4

(Gól: Jakab Z. 3, Bozó Zs. )

 

Sajnos ez az "ütés" még benne marad a csapatban a Kunadacs elleni hazai meccsen is,bár az ellenfél úgy néz ki,hogy idén az élmezőnyhöz fog tartozni,de azért hazai pályán mindenki ellen kellenének a pontok.

 

Soltszentimre - Kunadacs KSE 0-1

 

Szeptember 11-én ismét hazai pályán nyílik lehetőség a javításra a KLC ellen. Szoros meccsen aztán Pulyka 2 góljával ez sikerül is.

 

Soltszentimre - Kecskeméti LC 2-1

(Gól: Kovács Zs. 2)

 

A sorsolás úgy hozza,hogy a 6. fordulóban újra mi vagyunk a vendéglátók. A csoport egyik sereghajtóját a Helvéciai Vállalkozókat fogadjuk. Gólzáporos meccsen sikerül a pontjainkat növelni és a gólarányunkat kicsit kozmetikázni!!

 

Soltszentimre - Helvéciai Vállalkozók 6-1

(Gól: Palla J., Kovács Zs., Mózer T., Janosics Z., Kovács J. 2)

 

Szeptember 25-én a Ballószögi Vállalkozókhoz utazunk. A csapaton rajta maradt az előző hétvégén felhúzott góllövő cipő és esélyt sem hagyva a hazaiakat lemossuk a pályáról. Ebben különösen nagy szerepet játszik a 4 gólt vágó, brillirózó Pulyka!!

 

Ballószögi Vállalkozók - Soltszentimre 2-7

(Gól: Kovács Zs. 4, Mózer T., Geiger F., Jakab Z.)

 

És akkor október 2-án a 8. fordulóban következhetett a szokásos nagy rangadó Fülöp ellen. Ők most gyengébben kezdték a szezont,de bárhogy is álljon ez a 2 csapat a tabellán, ez a meccs mindig háromesélyes. Ezúttal ismét küzdelmes,szoros meccsen sikerül megszerezni a 3 pontot.

 

Soltszentimre - Fülöpszállás 3-2

(Gól: Geiger F., Jakab Z., Kovács J.)

 

A 9. fordulóbeli dunaegyházi út előtt reméljük,hogy folytatódik a remek sorozat, hisz az elmúlt 4 fordulóban a csapat 100%-os, és 12 pontot szerzett. A meccs végül nem a szájízünk szerint alakul,és megszakad a pontgyűjtés  

 

Dunaegyháza KSE - Soltszentimre 3 - 2

(Gól: Kovács J., Jakab Z.)

 

Október 16.-án a KOLON FC IZSÁK ellen egy gólgazdag meccsen sikerül picit javítani.

 

Soltszentimre - KOLON FC 6-4

(Gól: Mózer T., Kovács J., Jakab Z. 2, Kovács Zs., Czakó A.) 

 

A 11. fordulóban egy előreláthatólag nehéz meccs vár ránk Kunbaracson. A kis pálya valahogy soha nem feküdt nekünk,és a Baracs is kellemetlen ellenfél. A hazai csapat meg is szerzi a vezetést, majd növeli is az előnyt 2-0. A vége felé Manyi még szépít,de ma ennyi telik.

 

Kunbaracs - Soltszentimre 2-1

(Gól: Palla J.)

 

A folytatás sem ígérkezik könnyűnek,hisz a listavezetőt, a valamikor szebb napokat látott, magasabb osztályban ()Megye I.)  szereplő Hetényegyházát fogadjuk. Egy remek meccset láthat a hazai közönség sok góllal. Üröm az örömben,hogy nem sikerül itthon tartani pontot, hiába rúgunk 3 gőlt is

 

Soltszentimre - Hetényegyháza 3-4

(Gól: Kovács Zs. 2, Helenkár I.)

 

A 13. fordulóban Városföldre utazunk. Jó esély volt a győzelem megszerzésére is,de végül 1 pontot sikerült elhozni.

 

Városföld SE - Soltszentimre 2-2

(Gól: Mózer T., Helenkár K.)

 

November 20-án a szebb napokat is látott Kunszentmiklóst fogadjuk,akik idén nagy gondokkal küzdenek,sokszor alig tudnak kiállni a meccsekre. Ez a mai meccs sem kerül be a dicsőségkönyveikbe, sima kiütés,és még jó hogy ennyivel megúszták.

 

Soltszentimre - Miklósi GYFE 6-0

(Gól: Mózer T. 2, Jakab Z. 3, Geiger F.)

 

Az utolsó őszi fordulóban következik a legtávolabbi ellenfél, Tiszaug csapata. Pulyka góljával a vezetést megszerezzük, de az ellenfél védelmi hibákból megfordítja a meccset. Egy szöglet után Helenkár Pisti egyenlít,és marad a 2-2.

 

Tiszaug - Soltszentimre 2-2

(Gól: Kovács Zs., Helenkár I.)

 

A tavaszi szezonra Geiger Fecó távozik, ezenkívül nagy változás nem történik a keretben, a csapat február 5-én kezdi meg a felkészülést. Szabadszállás - Soltszentimre 4-3 (Gól: Kovács J. 2, Mózer T.) Egy hét múlva pedig a visszavágón Soltszentimre - Szabadszállás 3-3 (Gól: Pasztendorf P., Balogh Cs., Kovács J.)

Következik még 2 mérkőzés a szomszédvár ellen, ami ezúttal "sima"  Soltszentimre - Fülöpszállás 4-2 (Gól: Balogh cs., Helenkár I., Bíró L., Mózer T.)

A visszavágó váratlan módon még simább lesz, nagyon kijön ismét a lépés Fülöpszállás - Soltszentimre 0-6 (Gól: Kovács Zs., Mózer T., Balogh Cs., Bozó Zs. öngól 2)

A csapat így biztató előjelekkel kezdi meg március 5-én a tavaszi szezont. A 16. fordulóban a mindig nehéz ellenfélnek ígérkező Fülöpháza érkezik. Sajnos ezúttal sincs másképp, az ellenfél elviszi mind a 3 pontot.

 

Soltszentimre - Fülöpháza 1-2

(Gól: Jakab Z.)

 

A következő meccs sem könnyebb egy fokkal sem. A szintén az élmezőnyhöz tartozó Ágasegyházához látogatunk és ezúttal sem tudunk meglepetést okozni.

 

Ágasegyháza SE - Soltszentimre 2-0 

 

 

A 18. fordulóban Tass csapatát fogadtuk, sajnos nem sikerült a hazai közönséget jó játékkal megörvendeztetni,a vége sima vereség.
 
Soltszentimre – Tass 1-4
 (Gól: Helenkár I.)
 
 
Március 26-án Kunadacsra utazunk,a csapat sajnos „átmenti” a múlt heti formáját, sima vereség, esélyünk sincs a pontszerzésre.
 
Kunadacs – Soltszentimre 5-0
 
 
20. forduló, hazai meccs ismét,ezúttal a nagyrészt fiatalokat felvonultató Kecskeméti LC ellen. Küzdelmes meccsen gól nélküli döntetlen a vége, de végre pontot szerzett a csapat ismét.
 
Soltszentimre - Kecskeméti LC 0-0
 
 
A következő hétvége épp fordítottja az előző hétvéginek, már ami az ellenfél életkorát tekinti. A „sereghajtókhoz” tartozó Helvéciai Vállalkozókhoz utazunk, ők egy idősebb,rutinosabb játékosokból álló csapat, akik „levezetésképpen” elfocizgatnak még. De lebecsülni nem szabad őket, főleg nem hazai pályán. Meg is kínlódunk mi is velük ismét, kimarad a sok helyzet, ők kontrából rúgnak egyet,a végén meg kell elégednünk az 1 ponttal.
 
Helvéciai Vállalkozók – Soltszentimre 1-1
(Gól: Bozó Zs.)
 
 
Április 16-án ismét egy „maszek” csapat,a Ballószögi Vállalkozók az ellenfél. És végre Pulyka és Bíró Lala góljaival sikerül megszerezni az első tavaszi győzelmet, ami már nagyon ráfért a csapatra!
 
Soltszentimre - Ballószögi Vállalkozók 2-1
(Gól: Kovács Zs., Bíró L.)
 
 
A 23. fordulóban pedig következett a „rangadó” a szomszédvár Fülöp ellen! Az idei év nekik is elég gyengére sikeredett, hiszen a hagyományaiktól eltérően a tabella alsó részén szerepeltek. De ez a meccs mindig háromesélyes, bárhol is van a 2 csapat a bajnokságban. Ezúttal is így van,a meccset nagy küzdelem,harc jellemzi, helyzetek is vannak, de ezúttal olyan történik, ami ezeken a meccseken nem jellemző, az általam nyilvántartott foci „történelemben” még nem is volt soha, gólnélküli döntetlen lesz a meccs vége.
 
Fülöpszállás - Soltszentimre 0-0
 
 
Április 30-án Dunaegyházát fogadjuk. Ezúttal már gólok is vannak, Lala és Manyi révén, de a végén mégse sikerül a 3pontot itthon tartani.
 
Soltszentimre – Dunaegyháza 2-2
(Gól: Biró L., Palla J.)
 
 
Május 6-án Izsákra utazunk, akik idén ismét indítottak a Megye I-es csapatuk mellett alsóbb osztályban is csapatot. Ők szintén főleg rutinosabb játékosokból álló csapat, de a bajnokság végére nem úgy jött ki nekik a lépés, mint ahogy szerették volna,és hátul szerénykedtek a csoportban. Mi is alig jövünk össze, csere nélkül utazunk a meccsre. A meccset mi uraljuk, 2-0ra vezetünk, ez lehetne akár nagyobb arányú is, de kimaradnak a helyzetek. A meccset hatalmas felhőszakadás miatt a spori félbeszakitja, de aztán kb. 10perc után folytatódik a játék. A hazaiak szépitenek, de többre nem futja erejűkből.
 
KOLON FC Izsák – Soltszentimre 1-2
(Gól: Mózer T., Balog Cs.)
 
 
A 26. fordulóban itthon egy előzetesen nehéznek ígérkező meccs következett a Kunbaracs ellen. Velűk mindig nagyon megkínlódtunk, ez a meccs is nagy csata, de ezúttal Helenkár Pisti találatának köszönhetően megvan a győzelem!!
 
Soltszentimre – Kunbaracs 1-0
(Gól: Helenkár I.)
 
 
Május 21-én a listavezető Hetényhez látogatunk, és sajnos nem tudjuk megnehezíteni a dolgukat, ők nem a mi szintünk. Pulyka révén csak a becsületgólra futja.
 
Hetényegyháza - Soltszentimre 5-1
(Gól: Kovács Zs.)
 
 
Az utolsó 2 fordulóban hazai pályán játszunk, először május 28-án Tiszaug ellen. A gólgazdag meccsen 3-3as döntetlen születik. Az elhullajtott pontok hiányoznak a végén, talán 2 helyezéssel fentebb végezhettünk volna ha megvannak az ilyen meccsek.
 
Soltszentimre – Tiszaug 3-3
(Gól: Bíró L., Palla J., öngól)
 
 
Június 4, záró forduló a 2005/2006-os szezonban Városföld az ellenfél. A meccs előtti napon,valamint a meccs előtt is hatalmas eső zúdul a pályára, néhány helyen áll a víz a pályán, még az is kérdéses hogy lesz e meccs. A bíró sporik végül úgy döntenek, hogy mehet a derbi. Ez végül elég vicces lesz, helyenként inkább vízipólóra hasonlit, nem futballra. A meccset megtekintő szurkolók is jókat szórakoznak a hatalmas eséseken, a csúszkáláson. Ebből aznap mi jövünk ki szerencsésen, Pulyka góljával megnyerjük a sárdagasztást.
 
Soltszentimre – Városföld 1-0
(Gól: Kovács Zs.)
 
 
 
2004/2005. Megye III. osztály Északi csoport végeredménye:
 
 
 
Csapat
 
Győzelem
 
Döntetlen
 
Vereség
 
Gólarány
 
Pont
 
1.
 
Hetényegyházi SC
 
25
 
2
 
3
 
108-27
 
77
 
2.
 
Kunadacs
 
25
 
2
 
3
 
99-42
 
77
 
3.
 
Fülöpháza
 
21
 
3
 
6
 
93-46
 
66
 
4.
 
Ágasegyháza
 
21
 
3
 
6
 
88-48
 
66
 
5.
 
Kunbaracs
 
20
 
3
 
7
 
91-52
 
63
 
6.
 
Kecskeméti LC
 
15
 
5
 
10
 
59-45
 
50
 
7.
 
Városföld
 
12
 
6
 
12
 
82-67
 
42
 
8.
 
Tass
 
12
 
6
 
12
 
77-78
 
42
 
 
 
9.
 
 
 
Soltszentimre
 
 
 
11
 
 
 
8
 
 
 
11
 
 
 
63-62
 
39
 
10.
 
Dunaegyháza
 
9
 
8
 
13
 
71-102
 
32
 
11
 
Ballószögi Vállalkozók
 
8
 
5
 
17
 
50-85
 
29
 
12.
 
Tiszaug
 
7
 
6
 
17
 
49-79
 
27
 
13
 
Fülöpszállás
 
6
 
4
 
20
 
61-107
20
 
14.
 Helvéciai Vállalkozók
 
4
 
7
 
19
43-97
 
15.
 Kolon Football Club
 2
 7
 21
 44-122
 
 
A csapat végül a középmezőnyben, a 9. helyen végez a keleti csoportnál azért erősebb Északi csoportban. Ez az erőviszonyok alapján reális volt, ha néhány meccs jobban sikerül, akkor a 7. hely is elérhető lett volna,de a fociban sincs ha….

Tavasszal már keveset játszott Jakab Zoli, akinek a góljai hiányoztak jó pár meccsen, ő így is társ gólkirály lett Pulykával.
 
 
 
 Rúgott gólok: 2,1 gól meccsenként. Kapott gólok: (2,06 gól/meccs)
 
 A csapat gólszerzői:
 
Házi gólkirály: Kovács Zsolt 13 gól
                 Jakab Zoltán 13gól
 
Mózer Tibor 7 gól, Kovács József 7 gól, Palla József 6 gól, Heenkár István 4 gól, Bíró Lajos 3 gól, Geiger Ferenc 3 gól, Bozó Zsolt 2 gól, Balog Csaba 1 gól, Andó István 1 gól, Janosics Zoltán 1 gól, Czakó András 1 gól, Helenkár Krisztián 1 gól

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.