Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megye III. Keleti csoport 2003/2004 - harc a dobogóért

2011.05.06

  

2003/2004. Megye III. osztály Keleti csoport

 

A nyári holtszezon legnagyobb eredménye, hogy sikerült együtt tartani a csapatot, amely teljes mértékben szentimrei játékosokból állt, egy játékos kivételével. Jelentős erősítés érkezett, sikerült átcsábítani Geiger Csabát Csengődről, akitől a támadó játék megerősödését remélte a vezetés.

A felkészülés is jól sikerült, hisz biztató játékot és jó eredményeket hoztak az edzőmeccsek. Rögtön az elsőn: Izsáki MEDOSZ - Soltszentimre 1-3 (Gól: Kovács J. 2, Bozó Zs. ) Következő hétvégén Szabadszálláson „vízilabda” eredmény született: Szabadszállás -Soltszentimre 6-6 (Gól: Kovács J. 2, Antal P. 2, Mózer F., Czakó A.) Majd ismét a szomszédvár ellen, akiket ezúttal csúnyán elverünk!! Soltszentimre-Fülöpszállás 9-2 (Gól: Geiger Cs. 2, Kovács J. 2, Mózer F. 2, Czakó A., Bíró L., Markó V.) Végül augusztus 17-én Kaskantyú ellen fejeződnek be az edzőmeccsek, ismét remek játékkal: Soltszentimre-Kaskantyú 5-0 (Gól: Antal P., Geiger Cs. 3, Benkó B.)
 
Összességében elmondható volt, hogy úgy tűnt, kezd remekül összeállni a csapat. Csaba érkezésével főleg a támadójáték javult jelentősen, nagyon jól megértették egymást Ferivel és Dodival, valamint remekül beilleszkedtek ebbe a játékba a fiatalok is.

 

Az idei keret így állt össze: Bozó Zsolt (játékos-edző), Sallay György, Janosics Zoltán, Czakó András, Kovács Imre, Pasztendorf Péter, Pasztendorf Gábor, Kovács József, Geiger Csaba, Palla József, Benkó Bálint, Mózer Tibor, Andó István, Antal Péter, Borsos Zoltán.

  

Az első fordulóban a tavalyi bajnok Vadkert ellen kezdünk idegenben. A meccs jól kezdődik, hisz Antal Peti góljával vezetést szerzünk. A későbbiekben sajnos megint kicsit a hazai pálya előnye (ami itt Vadkerten erősen szokott érvényesülni) bejön és 1-2 vitatható bírói döntés után végül a hazai csapat otthon tartja a 3 pontot.

 

Vadkert FC – Soltszentimre 2-1

(Gól: Antal P.)

 

Az első hazai meccsen Félegyházi VSK az ellenfél. A meccs ismét jól kezdődik, egy élesen belőtt beadásba a kivetődő kapus beleüt, ami éppen a jobb lábamra vágódik, majd a kapuba! Hát nem egy bombagól, de gól!! A meccsen később még nagy gólváltás van oda-vissza, de ez nem nekünk kedvez.

 

Soltszentimre – Kiskunfélegyházi VSK 3-5

(Gól: Andó I., Mózer T., Benkó B.)

 

A páratlan számú csapat miatt a 3. fordulóban pihenőnaposak vagyunk, majd Kunfehértóra utazunk. A meccsen végig fölényben játszunk, nekünk vannak helyzeteink, amiket ki is hagyunk. A 2. félidőben egy 20 méteres szabadrúgást Geiger Csabi beteker, végre megvan a vezetés!! Több gól nem esik, így megvannak az első pontok!!

 

Kunfehértó – Soltszentimre 0-1

(Gól: Geiger Cs.)

Szeptember 21-én egy nehéznek ígérkező meccs, Kiskőrös ellen, ami végül sima lett, csak sajnos nem a javunkra…nem tudtunk a kőrösi csapatnak partnerei lenni aznap.

 

Soltszentimre-Kiskőrös 1-4

(Gól: Kovács J.)

 

6. forduló, Jászszentlászló. Ellenük megkínlódtunk tavaly kétszer is. Ezúttal végre, köszönhetően főleg Geiger Csabi gólerős játékának a csapat elhozza a 3 pontot!!

 

Jászszentlászló-Soltszentimre 1-2

(Gól: Geiger Cs. 2)

 

Október 5-én, egy borongós, esős meccsen Imrehegyet fogadjuk. A csapat mintha aludna a meccs elején, és nagy védelmi hibákból sorba kapjuk a gólokat, mire feleszmélünk már 0-3. A folytatásban sem sikerül talpra állni, csak Dodi révén a szépítő gól van meg, 15 perc van hátra, amikor 1-5!! És ekkor nyitunk még egy késői hajrát, előbb Bíró Lala szerez gólt, majd egy szögletrúgás utáni kavarodásból én is betalálok, de ez már csak kozmetikáz az eredményen.
 
Soltszentimre-Imrehegy 3-5
(Gól: Kovács J., Bíró L., Andó I.)
 
 
 
A csapat kicsit gödörbe került, és ez sajnos a végén nagyon fog számítani….Kecelen a „Senior” csapat ellen kötelező lenne a 3 pont, az addig 1 győzelemmel álló 3pontos csapat ellen, na ez nem sikerül…….
 
Kecel Senior-Soltszentimre 3-3
(Gól: Bíró L. 2, Geiger Cs.)
 
 
Október 19-én egy ismét nehéznek ígérkező meccs Harkakötöny ellen. A tavalyi szezonban 2 sima vereség ellenük, még gólt sem rúgtunk…na ezúttal a csapat kiadja minden mérgét, és sikerül is minden aznap, „mészárlás” a vége…….a vendégcsapat és nagypofájú szurkolóik csak kapkodják a fejüket, a kapusuk meg a labdát a hálóból!! Van mit…
 
Soltszentimre-Harkakötöny 8-1
(Gól: Pasztendorf P., Bíró L. 2, Geiger Cs.,
Benkó B., Kovács J., Czakó A., Mózer T.)
 
De ismét hiába a remek győzelem, ha a következő fordulóban megint elszúrjuk….Geiger Csabi gólja kevés, ismét egy nyerhető meccs megy el, és ismét nagyon fontos pontok….
 
Kaskantyú-Soltszentimre 2-1
(Gól: Geiger Cs.)
 
És így, a csapatnak ebben a nem túl stabil, elég rapszodikus állapotában érkezünk el a szomszédvári rangadóhoz. Szerencsére erre a napra mindenki tisztába teszi a fejeket és Csabi duplájával, valamint Czakó Bandi góljával meglesz a győzelem!!!
 
Soltszentimre-Fülöpszállás 3-1
(Gól: Geiger Cs. 2, Czakó A.)
 
 
És ez a győzelem, mintha adna egy kis pluszt az őszi szezon véghajrájára!! A szanki vendégjátékon ismét kiütés!! A hazai csapat kezd góllal, mondjuk mi nem sírunk, mert a saját kapujukba sikerül ezt!! Ez kicsit meg is zavarja őket, a remek napot kifogó Mózer Tibi triplájával, valamint Csaba és Dodi góljaival 6 a vége, 1 ellenében!!
 
Szank-Soltszentimre 1-6
(Gól: öngól, Mózer T., Geiger Cs., Kovács J.)
 
A záró fordulóban a sereghajtókhoz tartozó Tázlár érkezik. A meccsen játszik már az új szerzemény, a válogatott labdarúgó Dvéri Zsolti öccse Krisztián, aki nemrégen települt a faluba, Remek a bemutatkozás, egy tripla, de ezt nem hagyja Geiger Csabi se, sőt Bíró Lali és Tibi is beköszön, csúnya a vége..
 
Soltszentimre-Tázlár 9-1
(Gól: Mózer T., Geiger Cs. 3, Dvéri K. 3, Bíró L. 2)
 

Összességében az őszi szezon elég jól sikerült. És ismét, ha a döntő fontosságú meccseken jobban megy (Imrehegy, Kaskantyú..nem is beszélve a sereghajtó elleni döntetlenről..), ott lehetne a közelben dobogó simán.

 
2003/2004. Megye III. osztály Keleti csoport őszi eredménye:
 
 
 
 
 Csapat
 
  Győzelem
 
  Döntetlen
 
  Vereség
 
  Gólarány
 
Pont
 
1.
Vadkert FC
10
1
1
25-9
31
2.
Kiskőrös FC
10
0
2
54-7
30
3.
Kiskunfélegyháza
9
1
2
29-10
28
4.
Imrehegy
7
0
5
34-37
20
5.
Soltszentimre
6
1
5
41-26
19
 
           
  

Tavasszal sikerül együtt tartani, sőt tovább erősíteni a keretet. Egy újabb Geigert, Fecót sikerül áthozni Csengődről és számítunk mindenképpen Dvéri Krisztiánra is hosszabb távon.

A felkészülés februárban kezdődött, a „szokásos” edzőpartnerek közül ezúttal Szabadszállás ellen két meccsel. Gólokban gazdag meccseken: Soltszentimre-Szabadszállás 3-3 (Gól: Bíró L., Geiger F., Geiger Cs.) és Szabadszállás-Soltszentimre 6-3 (Gól: Geiger Cs. 2, Mózer T.) A felkészülési időszakba még egy edzőmeccs fért bele: Kiskőrös-Soltszentimre 3-0.

Ezek után jöhetett az első tavaszi forduló a listavezető Vadkert ellen. Nagyon összeszedi magát a csapat erre a meccsre, Geiger Csabi találatával vezetést szerzünk. Vadkert támad az egyenlítésért de egy kb. 25 méteres szabadrúgást Geiger Fecó felvarr a pipába, így 2-0!! Szépít az ellenfél, majd a csereként beállt Paszti Peti egy kapu előtt pattogó labdát bezudít a kapuba, 3-1!!! Megvan a 3 pont, nagyon biztató kezdés!!

 

Soltszentimre-Vadkert FC 3-1 

(Gól: Geiger Cs., Geiger F., Pasztendorf P.)

 

Március 28-án ismét egy nehéz ellenfél, a Félegyháza otthonába látogatunk. Szoros meccsen, de ismét borsot törnek az orrunk alá.

 

Kiskunfélegyháza-Soltszentimre 3-2

(Gól: Kovács J., Geiger Cs.)

 

A következő fordulóban szabadnaposak vagyunk, majd a 17-ben Kunfehértót fogadjuk. Az alsóházhoz tartozó csapat ellen kötelező lenne a győzelem ha továbbra is versenyben akarunk maradni a dobogóért. Hát verítékes meccsen, de ez sikerül:

 

 

 

Soltszentimre-Kunfehértó 1-0  

(Gól: Mózer T.)

 

Április 18-án újabb nehéz dió, Kiskőrös. Az edzőmeccsen simán kikaptunk, a hazaiak igazoltak egy fél csapatra való új játékost, fel akarnak jutni a szezon végén. Ezúttal jobban helyt állunk, mint az edzőmeccsen, de nem sikerül a bravúr.
 

Kiskőrös-Soltszentimre 1-0
 
 
A 19. fordulóban Jászszentlászlót fogadjuk és meg is van az újabb győzelem.
 

 

 

 

Soltszentimre-Jászszentlászló 2-0  
(Gól: Kovács J., Mózer T.)
 
 
Május 2-án a tavalyi rossz emlékű ellenfél Imrehegy következik. Ősszel gól gazdag meccsen, hazai pályán kaptunk egy ötöst (3-5), azóta az ő csapatuk átalakult, meggyengült. A gólgazdag meccs most is megvan, de szerencsére, most ők kapnak „egy zsákkal”. Geiger Csabi nagyot játszik ismét, négyet rúg, de a többiek is termelnek, még a „Kapitány” is betalál!!   

 

 

 

Imrehegy-Soltszentimre 4-9 

 

(Gól: Geiger Cs. 4, Bíró L. 2, Mózer T., Antal P., Bozó Zs.)

 

És a csapat ugyanabba a hibába esik, mint tavasszal, megvannak a kötelező meccsek, megvolt a bravúr az első fordulóban, Vadkertet megfogtuk, és jön Kecel Senior..már megint a Kecel..Ősszel is elvettek 2 pontot, hát most ismét….kínkeserves meccsen, de nem sikerül győzni ellenük hazai pályán sem.

  

 

Soltszentimre-Kecel Senior 2-2 

(Gól: Geiger Cs., Kovács J.) 

 

És ez a váratlan pontvesztés megtöri kicsit a csapatot a következő fordulókban….május 15-én a mindig „tűzfészeknek” számító Harkakötönybe látogatunk. És izgalmas szoros gól gazdag meccsen, de kikapunk.

 

Harkakötöny-Soltszentimre 4-3

(Gól: Geiger Cs. 2, Bíró L.)


A 23. fordulóban pedig hazai pályán nem bírunk Kaskantyúval. Ez a 3 forduló döntően befolyásolta sajnos, mint utólag kiderült az éremről szóló álmainkat…

 

Soltszentimre-Kaskantyú 1-1

(Gól: Bíró L.)


Így kicsit félve utazik a csapat a szokásos „csúcsrangadóra” Fülöpre. De erre a meccsre azért összeáll a játék, és sikerül behúzni a 3 pontot!!

 

Fülöpszállás-Soltszentimre 1-3

(Gól: Geiger Cs, öngól, Markó V.)

 

Június 06-án hazai pályán hozni kell a csapatnak a kötelezőt,ha versenyben akar maradni a dobogóért. Ez sikerül is, sima meccsen verjük Szankot.  

 

Soltszentimre-Szank 5-1

(Gól: Geiger Cs. 2, Markó V., Kovács J., Bíró L.)

 

 

Az utolsó fordulóban Tázlárra utazunk, ahol megint csak kötelező a 3 pont, ha a dobogóra szeretnénk kerülni, de ahhoz már sajnos kell az is hogy Harkakötöny elbukja az utolsó meccsét. Mi nagy nehezen, egy kínlódós meccsen Antal Peti góljával megszerezzük a győzelmet.

 

Tázlár-Soltszentimre 0-1

(Gól: Antal P.) 

 Sajnos az utolsó fordulóban nyert Harkakötöny, így 3 ponttal,de lemaradtunk a dobogóról…nagyon hiányoztak a Kecel és Kaskantyú ellen itthon elhullajtott pontok. A csoportban Kiskőrös mögött magasan a legtöbb gólt mi rúgtuk,és ami azért örömhír volt, a csapat gólkirálya, Geiger Csabi lett a Keleti csoport gólkirálya is!!!!

  

 2003/2004. Megye III. osztály Keleti csoport végeredménye:

 

 

Csapat

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Gólarány

Pont

1.

Kiskőrös FC

20

2

2

104-14

62

2.

Kiskunfélegyháza

16

5

3

59-24

53

3.

Harkakötöny

14

3

7

58-50

45

4.

Soltszentimre

13

3

8

73-44

42

5.

Vadkert FC

13

2

9

43-38

41

6.

Kaskantyú

10

7

7

40-35

37

7.

Fülöpszállási SE

12

0

12

45-61

36

8.

Jászszentlászló

9

6

9

42-32

33

9.

Kunfehértó

7

3

14

44-48

24

10.

Szank

6

4

14

44-63

22

11.*

Imrehegy

10

1

13

57-82

21

12.

Kecel Senior

4

3

17

41-77

15

13.

Tázlár

1

3

20

17-102

6

            *Az Imrehegy csapatától 7 büntetőpont levonva!

 

 Rúgott gólok: 3,04 gól meccsenként. Kapott gólok: (1,83 gól/meccs)

 A csapat gólszerzői:

Házi gólkirály: Geiger Csaba 24 gól

 

Bíró Lajos 12 gól, Mózer Tibor 9 gól, Kovács József 8 gól, Antal Péter 3 gól, Dvéri Krisztián 3 gól, Andó István 2 gól, Benkó Bálint 2 gól, Pasztendorf Péter 2 gól,Czakó András 2 gól, Markó Viktor 2 gól, Geiger Ferenc 1 gól, Bozó Zsolt 1 gól 

 

szentimre-csapata--2004.jpg

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.